Место:Врњачка Бања
Адреса:Хероја Маричића 12
ПТТ:36210
Општина:Врњачка Бања
Телефон:036/611-441
Школска управа:Краљево
Школски округ:Рашки 1
Директор:
Телефон директора:
Телефон секретара:
Тип школе:Основна школа
Сајт:http://ospopinskiborci.edu.rs
Први e-mail:ospborci@ecomax.co.rs
Други e-mail:
Facebook: