Poštovani,

Ovim putem vam dostavljamo informacije o događaju Nove tehnologije u obrazovanju, koji će se održati 27. i 28. februara 2015. godine. Pozivamo vas da nam se priključite kao izlagač ili partner na konferenciji i sajmu.

Događaj Nove tehnologije u obrazovanju ima za cilj unapređenje kvaliteta obrazovanja u Srbiji i jugoistočnoj Evropi povezivanjem IT i obrazovnog sektora. Konferenciju i sajam organizuje British Council u saradnji sa Britanskom ambasadom u Beogradu, Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Privrednom komorom Srbije i ostalim partnerima. Takođe, naši partneri prošle godine bile su kompanije Klett, Microsoft, Orion Telekom i druge.

U ponudama koje možete da preuzmete ispod, možete da nađete više informacija:

·         Ponuda za izlagače

·         Ponuda za partnere

Rok za prijavu za izlagače i partnere je 15. novembar 2014.

Ovo je drugi put da organizujemo Nove tehnologije u obrazovanju. Prošle godine imali smo okupili 25 izlagača, 30 predavača iz Velike Britanije i Srbije, više od 1,000 učesnika i 2,000 gledalaca koji su pratili događaj putem Livestream-a. Putem društvenih mreža informisali smo više od 500,000 ljudi o ovom događaju. Učesnici na konferenciji i sajmu biće nastavnici, učenici, roditelji, direktori, profesori, studenti i ostali koji su na neki način uključeni u sistem obrazovanja. Želja nam je da ove godine akcenat bude na sajmu i na promovišanju hardverskih i softverskih proizvoda dostupnih na tržištu. Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate.

 

S poštovanjem,

Jelena Mehić