Cap Ferret Music Festival – je niz prestižnih koncerata na obali Atlantskog okeana, sa učešćem svetski priznatih muzičara u prelepom ambijentu koji podstiče kreativnost i nadahnuće.

 

Cap Ferret je rt koji se nalazi u južnom delu komune Lege-Cap-Ferret. Rt ima oblik kose, koji deli Atlantski okean od zaliva Arkašon. To je poznato mondensko letovalište, uglavnom za visoko aristokratsko društvo.

 

Ove godine, na Festivalu, master class za harmoniku držao je član žirija Internet Music Competition, Boban Bjelić – akordeonist, izvođač, dirigent, kompozitor i profesor srednje muzičke škole «Kornelije Stanković» i Akademije lepih umetnosti u Beogradu.

 

Kao jedan od najuspešnijih polaznika Master class, Seweryn Gajda je učestvovao na gala koncertu Festivala.

 

Producentski centar MIR Production nastavlja raspodelu nagradnog fonda za takmičarsku 2013. godinu i uskoro će biti objavljene informacije i o drugim nagrađenim takmičarima.

 

 

MIR Production ovakvom raspodelom nagradnog fonda pomaže talentovanim mladim muzičarima, izabranim pobednicima Internet Music Competition u njihovoj muzičkoj karijeri, profesionalnom razvoju i otvaranju novih horizonta u muzičkom svetu.

 

http://musiccompetition.rs/newsFiles/c0ad3fd9-e38f-4309-a0d9-e52b7ba74d37_Sewerin%20Gajda%20SRB%202013..pdf