Mi stalno komuniciramo sa našim takmičarima, pedagozima, roditeljima, članovima žirija, proučavamo njihovo raspoloženje, zahteve, želje i interesovanja da bi sadržaj sajta poboljšali i učinili ga maksimalno aktuelnim i savremenim.

Od 01 marta počinje nova takmičarska sezona. Divna je stvar što je naš tim deo jedinstvenog takmičenja u kome jednim klikom može da učestvuje takmičar iz bilo kog dela sveta uz minimalne finansijske troškove.

Takmičarska 2015. godina bila je izuzetna za mnoge takmičare i njihove pedagoge.

Mnogi mladi izvođači se ne usuđuju da učestuju na takmičenjima jer je to veoma odgovoran i hrabar korak,  koji može da poboljša ili potpuno promeni njihovu  umetničku karijeru. Mnogim poznatim muzičarima, učestvovanje na međunarodnom takmičenju postalo je odlučujući faktor u njihovoj profesionalnoj karijeri.

Verujem, da su svi učesnici u takmičarskoj 2015. godini dali trenutni maksimum, zadovoljni rezultatima i ostvarili još jedan važan cilj. Ukoliko ima nezadovoljnih rezultatima kakve nisu očekivali, imajte strpljenja, nastavite uporno i predano sa radom i borite se da dostignete svoje ciljeve! Nemojte se predavati! Znajte da iznad oblaka uvek sija sunce i eventulani neuspeh je samo primvremen i ne traje zauvek! 

Bez obzira na rezultate, samo učešće na međunarodnom takmičenju uvek je pobeda svakog takmičara i prelaz na novi nivo izvođaštva.

 

Želimo vam neverovatnu takmičarsku 2016. godinu!