About ОСНОВНА МУЗИЧКА ШКОЛА

This author has not yet filled in any details.
So far ОСНОВНА МУЗИЧКА ШКОЛА has created 17 blog entries.

Svetosavska akademija

Hor nastavnika

https://www.facebook.com/danica.knezevicpopov/videos/924198124329593/?pnref=story

 

ННОВОКНЕЖЕВАЧКИ СВЕТОСАВСКИ КОНЦЕРТ

У Основној музичкој школи је 25. јануара било свечано. Највећа свечаност у школи је започела химном Светом Сави хора шкoлe, музичког забавишта и наставника којим руководи професорица Нела Јакшић.
Након свећења и резања славског колача и беседе протојереја ставрофора Душана Руса о значају Светог Саве најталентованији ученици школе су показали умећа на својим инструментима. Пред многобројним присутним у Музичкој школи заједно су на волинама свирале Исидора Гајин, Јована Јегдић и Дуња Јегдић и на удараљкама Милица Станић одломак из балета “Успавана лепотица. Миливој Попов је на труби одсвирао мелодију из “Петријиног венца”, Ђурђина Кукољ је на виолини свирала “Цвилен конац”. Јелена и Милица Закич су отпевале Варламов “Певај мени”. Љиљана Томас је на клавиру одсвирала композицију Телемана, трио флаута Дуља Лукић, Кристина Станков и Ивет Барток су извели Менделсона “Анђели певају”, на гитари Филип Чонић и Корнел Балог су одсвирали Ирску песму. Катарина Пурић је на клавиру одсвирала Шопенов валцер, а хор наставника са солисткињом Љиљаном Лончаревић је на крају свечаности отпевао “Молбе Светом Сави” Марка Нешића.

Učenički koncert

15.10.2015.

Interni čas

Na internom času su nastupali učenici iz klasa Sanje Kraguljac, Marijane Gutvajn, Ladanyl Palfi Klare i Nele Višković Jakšić.

Učenički koncert

Ucenicki koncert u nasoj skoli odrzan je 15.10.2015. godine.

Zavrsni koncert

https://www.facebook.com/milanov.ilija/videos/10207295038962450/?pnref=story

Revija učenika kl. gitare

REVIJA UČENIKA KLASIČNE GITARE POTISKIH MUZIČKIH ŠKOLA 27.03.2015.

S I M C

Slobomir Int. Mus. Com. 2015

Kožni proizvodi – ručna izrada

Materijal: Koža
Boja: Crna
Izrada: Ručna izrada
Dimenzije: 29cm *26cm *5cm

CENA: 6000din