About МУЗИЧКА ШКОЛА "ИСИДОР БАЈИЋ"

This author has not yet filled in any details.
So far МУЗИЧКА ШКОЛА "ИСИДОР БАЈИЋ" has created 415 blog entries.

Memorijal „Dušan Protić“ Beograd

XVI otvoreno takmičenje Memorijal „Dušan Protić“ održano je , u organizaciji Muzičke škole „Vatroslav Lisinski“, 29. februara u Beogradu.

Na ovom takmičenju učenica I razreda smš, ANA DRAGOSAVLJEVIĆ – klavir, u klasu Milene Apić, osvojila je I nagrada sa 99 bodova.

Čestitamo učenici i profesorki na postignutom uspehu!

Diplomadprotivzasajt

Fonda za unapređenje vokalne umetnosti mladih „MELANIJE BUGARINOVIĆ I ĆERKE MIRJANE KALINOVIĆ-KALIN“ – Dodela nagrada i Svečani koncert

Dodela nagrada i Svečani koncert nagrađenih Fonda za unapređenje vokalne umetnosti mladih „MELANIJE BUGARINOVIĆ I ĆERKE MIRJANE KALINOVIĆ-KALIN“ u Novom Sadu.

Festival Isidor Bajić

U Muzičkoj školie “Isidor Bajić” Novi Sad  će se u periodu 14. do 30. maja 2016. godine, održati 2. Festival Isidor Bajić u disciplinama:
• OŠ klavir - za redovne učenike osnovnih muzičkih škola i za učenike koji ne pohadjaju redovno osnovnu muzičku školu.
• TO i UP klavir - za sve učenike teoretskog odseka i instrumentalnog odseka koji u nastavi imaju klavir kao uporedni predmet.
• Uporedni klavir - studenti - za sve studente muzičke pedagogije, muzičke teorije, kompozicije, dirigovanja, muzikologije, etnomuzikologije, solo pevanja, harmonike, svih odseka koji u nastavi imaju klavir kao uporedni predmet.
• Rasperevane strune - za redovne učenike osnovnih muzičkih škola: violina - viola - violončelo - kontrabas.
• Jazz - za jazz sastave.
Sve  informacije o Festivalu kao i prijavljivanje dostupno je na 
web-prezentaciji Festivala: 
http://fibns.com

Muzika za brži oporavak

Ciklus koncerata "Muzika za brži oporavak" - koncert učenika naše škole na Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici povodom Svetskog dana bolesnika ,11.02.2016. godine.

SVEČANA SVETOSAVSKA AKADEMIJA

Anton Eberst

U četvrtak počinje VIII Međunarodno takmičenje "Anton Eberst"!

„Od klasike do filmske muzike“ – 106 godine Bajićeve muzičke škole

Javna nabavka male vrednosti-nabavka usluga angažovanja stručnog nadzora i kordinatora za bezbednost i zdravlje na radu na izgradnji objekta muzičke i baletske škole

Javna nabavka male vrednosti – nabavka usluga angažovanja  stručnog nadzora i kordinatora za bezbednost i zdravlje na radu na izgradnji objekta Muzičke škole „Isidor Bajić“ i Baletske škole u Novom Sadu sa koncertnom dvoranom:

Dokumentacija:

1. Poziv za podnošenje ponuda

2. Konkursna dokumentacija

Muzička škola „Isidor Bajić“, škola dobre prakse !

Ministar prosvete , dr Srđan Verbić, uručio je nagrade nastavnicima za primere dobre prakse inkluzivnog obrazovanja.

      Kao dobitnici nagrade na konkursu za primere dobre prakse inkluzivnog obrazovanja , Jelica Marinkov , koordinator Stručnog tima za inkluzivno obrazovanje u Muzičoj školi „Isidor Bajić“  i Nenad Stojačić , profesor klavira  u Muzičkoj školi „Isidor Bajić“, prisustvovali su okruglom stolu na temu „Politike i prakse inkluzivnog obrazovanja u Srbiji“ , 02.11.2015.godine u Beogradu, Hotel Park.

       Skup je organizovan u okviru projekta „Unapređivanje obrazovanja u Srbiji kroz razvoj Mreže inkluzivnom obrazovanju“ , koji realizuje Mreža IO  u partnerstvu sa MPNTR i UNICEF-a , a uz finansijsku podršku SDC –a.

Zapisi iz prošlosti

RTV 1, 13 h
U terminu "Zapisi iz prošlosti" prva epizoda trodelne serije o Isidoru Bajiću
"Detinjstvo i mladost"
Scenarista: Danijela (Šutanovac) Kličković
Koscenarista: Aleksandar Despenić
Urednik: Gordana Sremčević Stakić
Reditelj: Eva Petrović

Први програм
WWW.RTV.RS|АУТОР: ЈАВНА МЕДИЈСКА УСТАНОВА РАДИО-ТЕЛЕВИЗИЈА ВОЈВОДИНЕ