Ulaznice za koncert 24.03. su donacija humanitarnoj akciji Fonda B92 pod nazivom „Bitka za porodilišta“, čiji je cilj snabdevanje porodilišta i zdravstvenih ustanova u Srbiji medicinskom opremom, koja je pokrenuta 1. jula 2012. godine i predstavlja nastavak kampanje „Bitke za bebe”. Cilj akcije je nabavka CTG aparata za porodilište u Višegradskoj ulici u Beogradu. Praćenjem rada bebinog srčanog mišića tokom perioda kasne trudnoće i prilikom porođaja, CTG aparati daju uvid u podatke koji su od vitalnog značaja za pravovremeno uočavanje eventualnih zdravstvenih rizika i otklanjanje opasnosti po bebino zdravlje. Cena jednog CTG aparata je oko 2.000 evra.

Novac možete uplatiti na račun: 340-36233-65, Erste Banka ad, Bulevar oslobođenja, 21 000 Novi Sad, za Fond B92, poziv na br: 24 -03-2013 i poneti uplatnicu koju ćete zameniti za zahvalnicu ili donirati novac svako dana od 18-20h od 20. do 23. marta u Domu omladine Beograda (ulaz iz Makedonske), ili na sam dan koncerta. Takođe, posetioci događaja moći će da doprinesu akciji novčanim donacijama ili kupovinom „borbene opreme“ – promotivnih suvenira Bitke za porodilišta i dva sata ranije na sam dan koncerta

Prateći program Prolećnog koncerta “U podne za decu” je dečija arhitektonska radionica “Kolažiranje grada; kanapi i karton”, jedan u nizu projekata Kompozicija – mala škola arhitekture. Sat vremena pre početka koncerta, u holu ispred Velike sale, naša najmlađa publika biće u prilici da na jedan kreativan način, uz pomoć kanapa i kartona, napravi svoje prve korake u svet arhitekture. Autori radionica Kompozicija – mala škola arhitekture su Milica Apostolović i Marija Brđović, masteri arhitekture.
U predstavi igraju polaznici dramskog studija Creative Potential-Talenat, dok će kompozicije Ravina, fon Vebera i Huka u susret proleću izvoditi učenici MŠ Mokranjac.
U realizaciji ove predstave učestvovaće i najmlađi članovi plesne grupe „Erin’s Fiddle“, trupe irskog plesa koja nekoliko godina unazad ovaja prestižne nagrade na međunarodnim takmičenjima.

Koncerte/predstave U podne za decu organizuje Motiv Art u saradnji sa MŠ Mokranjac i Domom omladine Beograda.

Informacije i rezervacije na +38163 74 098 12
e-mail adresa: upodnezadecubg@gmail.com