Место:Мајур
Адреса:Мајур
ПТТ:35270
Општина:Јагодина
Телефон:
Школска управа:Јагодина
Школски округ:Поморавски округ
Директор:
Телефон директора:
Телефон секретара:
Тип школе:Основна школа
Сајт:
Први e-mail:
Други e-mail:
Facebook: