Место:Велики Купци
Адреса:Велики Купци
ПТТ:37000
Општина:Крушевац
Телефон:
Школска управа:Крушевац
Школски округ:Расински округ
Директор:
Телефон директора:
Телефон секретара:
Тип школе:Основна школа
Сајт:
Први e-mail:
Други e-mail:
Facebook: