Место:Сопот
Адреса:Кнеза Милоша 12
ПТТ:11450
Општина:Сопот
Телефон:011/825-1213
Школска управа:Београд
Школски округ:Град Београд
Директор:
Телефон директора:
Телефон секретара:
Тип школе:Основна школа
Сајт:http://www.jelica.edu.rs
Први e-mail:osjelica@bitinfo.co.rs
Други e-mail:
Facebook: