Mesto:Obrenovac
Adresa:Miloša Obrenovića 90
PTT:11500
Opština:Obrenovac
Telefon:011/872-1202
Školska uprava:Beograd
Školski okrug:Grad Beograd
Direktor:
Telefon direktora:
Telefon sekretara:
Tip škole:Gimnazija
Sajt:http://gimnazijauobrenovcu.edu.rs
Prvi e-mail:gimnazijaobrenovac@gmail.com
Drugi e-mail:ivicaprotic@verat.net
Facebook:

Гимназија данас

      Данас Гимназија у Обреновцу изводи наставу у четири разреда са по четири одељења подељених у три смера: друштвено – језички, природно – математички и информатички. У Гимназију иде 466 ученика, а о успешном раду Гимназије стара се 53 запослених, професора, административног и другог особља. Настава се изводи на високом нивоу уз савремену кабинетску наставу, и на тај начин представља елитну средњу школу на територији општине Обреновац.


      Гимназија у Обреновцу у 2012. години слави свој јубилеј, 90. година постојања те институције у нашем граду. У протеклих деведесет година, Гимназија у Обреновцу је имала и успона и падова, али је одувек било и остало, да бити гимназијалац значи да си део будуће интелектуалне елите нашег града. Кроз Гимназију у Обреновцу је прошло јако много ђака и наставника, и они су били, јесу и биће нешто највредније што Обреновац има. Многи од наших ђака су данас уважени, научници, професори, доктори, директори, политичари, али изнад свега способни и вредни људи.


      Гимназија је увек била и остала бастион нових идеја, новог духа, ђаци и њихови наставници су били ти који су увек износили нове идеје, организовали значајна догађања и приређивали најпосећеније догађаје у нашем граду.