U četvrtak, 12. marta 2015. godine u svečanoj sali OŠ „Mića Stojković“ učenici Osnovne muzičke škole priredili su koncert za drugare iz Umčara pod nazivom „Deca deci“.
U punoj sali i veseloj atmosferi našim učenicama dobrodošlicu su poželi Snežana Dabić, direktor škole, svi nastavnici i učenici kako iz matične škole tako i iz područnih odeljenja. Pored nastupa naših učenika sa publikom se razgovaralo i o pravilima ponašanja na koncertu klasične muzike, što je sam događaj podiglo na jedan viši nivo.
Na divnom polukoncertnom klaviru predstavile su se naše učenice, koje se pripremaju za predstojeće Republičko takmičenje muzičkih i baletskih škola Srbije: Tijana i Dajana Stanić i Milica Mitrović, učenice klavira iz klase prof. Milice Kovačević; Jovana Zurovac i Anđela Stefanović, učenice flaute iz klase prof. Aleksandre Stevanović i Vanja Teofilović, učenica klavira iz klase prof. Katarine Farkaš.
Nakon koncerta i divnog druženja ostaju obećanja da ćemo češće dolaziti i nastupati kako bi ovakve susrete pretvorili u tradiciju.