About МУЗИЧКА ШКОЛА "ЈОВАН БАНДУР"

This author has not yet filled in any details.
So far МУЗИЧКА ШКОЛА "ЈОВАН БАНДУР" has created 105 blog entries.

Mita Topalović

Takmičenje solo pevača "Mita Topalović" : 12,decembar od 12.oo časova započeće nastupom takmičarki iz kategorije II omš. U nastavku mladići iz II i I omš, zatim devojke I omš. U nedelju, 13.decembra, takmičarski dan rezervisan je za kategorije srednje škole, a započinjemo u 10.oo. Dobro došli! Raspored nastupa uskoro....

Takmičenje Emona Ljubljana

Aleksandra Konđić izborila se za zlatnu plaketu među takmičarima na različitim duvačkim instrumentima. Takmičenje Emona, Ljubljana. Bravo Saška Kinđić! Čestitke profesorki Katerini Krstić i korepetitorki Jeleni Zec!

Takmicenje Mita Topalovic

Ostalo je samo još 5 dana za prijavljivanje! sve informacije na nasem sajtu www.muzickaskolapancevo.edu.rs

VI takmicenje Mita Topalovic

Nasa Aleksandra Kinđić u Nedeljom uvece

Nasa Aleksandra Kindjic (od 32. minuta)

 

Koncert br.1; Clarone di Bandur

Učenici i profesori u misiji zajedničkog muziciranja! Pančevačka škola klarineta ima dugu tradiciju i naslednike koji će je održati i zadržati na visokom nivou.

Pozornica Vas čeka!

Prijem prvaka

Prelep osecaj lepote prvog susreta prvaka i njihovih ucitelja muzike, novog iskrenog prijateljstva ispunjenog ljubavlju... Srecan pocetak!

Rezultati za upis

Objavljeni su rezultati prijemnog ispita za upis u I razred osnovne skole danas. Kandidati koji su polozili prijemni ispit i nalaze se na spisku primljenih, mogu izvrsiti upis u I razred kod referenta za ucenicka pitanja, radnim danom od 9.oo do 14.oo casova. U slucaju da neko odustane od upisa, Skola zadrzava pravo da prosiri listu kandidata. Dobro dosli!

Raspored

Raspored polaganja prijemnih ispita za upis u I razred osnovne skole i srednju školu oba profila) možete videti na našem FB profilu.

https://www.facebook.com/muzickaskola.jovanbandur?fref=ts