Место:Мали Иђош
Адреса:Главна 27
ПТТ:24321
Општина:Мали Иђош
Телефон:024/731-202
Школска управа:Сомбор
Школски округ:Севернобачки
Директор:
Телефон директора:
Телефон секретара:
Тип школе:Специјална школа
Сајт:http://www.adyskola.edu.rs
Први e-mail:
Други e-mail:
Facebook: