About МУЗИЧКА ШКОЛА "ВЛАДИМИР ЂОРЂЕВИЋ"

This author has not yet filled in any details.
So far МУЗИЧКА ШКОЛА "ВЛАДИМИР ЂОРЂЕВИЋ" has created 11 blog entries.

Предлог измене ЗОСОВ – а

http://zelenaucionica.com/predlog-izmene-zosov-a

Međunarodno takmičenje mladih pijanista

KONCERT NA JAGODINSKOM TRGU

Jagodinci su sinoć imali jedinstvenu priliku da na centralnom trgu uživaju u koncertu učenika gudačkog odseka jagodinske i paraćinske muzičke škole, koji su izvodili dela Mozarta i Betovena.

Меморијал „Милош Петровић“

Трећи Меморијал "Милош Петровић" за младе пијанисте

У ЈАГОДИНИ, 22. И 23.12.2014.

Jagodinski ucenici nagradjeni na Internacionalnom festivalu muzickih skola

ovan Marković, Lola Milošević, Andrija Ivanović, Sofija Ilić i Katarina Jevrić, učenici jagodinske Muzičke škole ,,Vladimir Đorđević”, osvojili nagrade na Internacionalnom festivalu u Ubu.

Đak generacije

U četvrtak 03. jula u organizaciji Školske uprave u Jagodini, načelnika gospodina Živote Starčevića, Ministarstva prosvete i u saradnji sa "Politikom" AD, održano je svečano nagrađivanje učenika generacije osnovnih i srednjih škola našeg okruga. Najboljim učenicima dodeljen je album "Znamenite ličnosti Srbije" - zbirkom od 25 kovanica sa likovima državnika, naučnika, svetitelja i umetnika koji su u srpskoj istoriji ostavili neizbrisiv trag kao i knjigom sa biografijama srpskih velikana. Dobitnik ove znamenite zbirke je i ovogodišnji đak generacije naše škole, Pavle Aksentijević, učenik saksofona u klasi nastavnika Tomislava Milosavljevića.

Testiranje za upis

Поштовани родитељи, у суботу 10.05.2014. и 24.05.2014. тестирамо кандидате за упис у први разред за школску 2014/15. годину. Добро нам дошли!

Ritmički i melodijski dikatati u muzičkoj školi

U jagodinskoj muzičkoj školi "Vladimir Đorđević" održan je dvodnevni seminar za nastavnike teoretske nastave "Ritmički i melodijski dikatati u muzičkoj školi" predavača prof. Vladimira Jovanovića, na kome su prisustvovali i nastavnici naše škole.

1. МЕМОРИЈАЛ „МИЛОШ ПЕТРОВИЋ“

1. МЕМОРИЈАЛ "МИЛОШ ПЕТРОВИЋ" - 21.12.2012. - Јагодина

Čestitka

SREĆNU I USPEŠNU NOVU GODINU ŽELI VAM KOLEKTIV MUZIČKE ŠKOLE IZ JAGODINE !