Место:Пирот
Адреса:Косте Абрашевића 40
ПТТ:18300
Општина:Пирот
Телефон:
Школска управа:Ниш
Школски округ:Пиротски округ
Директор:
Телефон директора:
Телефон секретара:
Тип школе:
Сајт:
Први e-mail:ssmladostpirot@open.telekom.rs
Други e-mail:
Facebook: