Место:Буђановци
Адреса:Небојше Јерковића 1
ПТТ:22421
Општина:Рума
Телефон:022/447-214
Школска управа:Нови Сад
Школски округ:Сремски
Директор:Мирковић Ђорђе
Телефон директора:
Телефон секретара:
Тип школе:Основна школа
Сајт:https://osnjerkovic.wordpress.com
Први e-mail:osbudj@ptt.rs
Други e-mail:
Facebook:

 

М И С И Ј А

Ми смо мала сеоска школа. У условима оптималне опремљености и добре квaлификaциoне структуре кaдрoвa, пружамо професионалну подршку ученицима да постану одогворне и успешне особе. Сарађујемо са свима, а посебно са родитељима деце која имају тешкоће у учењу и развоју.

Негујемо тимски, сараднички рад и такмичарски дух, међусобну толеранцију, поштовање, пријатељство, позитиван однос према националним, културним и естетским вредностима, позитиван социјални однос, радне навике, културу понашања, солидарност на делу …

 

В И З И Ј А

Желимо да будемо безбедна и лепо уређена школа у коју ће деца радо долазити и коју ће памтити по лепом.

Улагаћемо и даље у васпитање деце у циљу усаглашавања ставова према васпитању и образовању, на релацији родитељ-школа.

Подизаћемо ниво знања, вештина, навика деце, улагатиу модернизацију наставе, стално стручно усавршавање, ваннаставне активности и даљу сарадњу са окружењем.

Посебно ћемо настојати да развијемо толерантно, ненасилно, солидарно понашање, позитивне емоционалне доживљаје и подигнемо ниво културне свести.

Обезбедићемо једнаке услове за оптималан и квалитетан развој сваког ученика понаособ у складу са његовим могућностима, способностима и потребама, користећи кадровске, стручне, просторне, наставне и финансијске капацитете.